Vytuhnutí programu při přidávání kontaktu přes pravé tlačítko myši

Dobrý den,

eM Client mám dnes aktualizovaný na poslední sestavení 2.6.7096.0 a narazil jsem na následující problém. Mám zobrazen nějaký e-mail. V poli “Od” kliknu pravým tlačítkem na e-mailovou adresu, vyberu “Přidat kontakt”. Otevře se okno “Přidat kontakt do složky” a pokud kliknu na znaménko +, aby došlo k rozbalení Místních složek, tak program zcela vytuhne a je nutné ho manuelně ukončit přes Správce úloh.

Zdeněk Bulín

What does this say?

Dobry den,
opravili jsme problem se spatnym urcovanim povolenych typu slozek ve vami zminovanem formulari. Pri vyberu local folders (nejvyssi slozky) ale aplikace (pred opravou) spadla, nezasekla se. Tak doufam, ze se jednalo o tentyz problem. Zminovana oprava bude dostupna s dalsim updatem.

Dobrý den,
teď jsem narazil na stejné vytuhnutí při výběru složky, ale tentokráte při nastavování Pravidla. Chtěl jsem zadat pravidlo, kde bude nastaven text v předmětu mailu a na základě tohoto textu se mail přesune do lokální složky s nějakým jménem. Když dojde na výběr složky, kam budu chtít maily přesouvat a zkusím označit složku, kam budu chtí maily přesouvat, tak program vytuhne a musím ho ukončit, protože neodpovídá.
Zjistil jsem, že je strom se složkami v okně se stromem složek po jeho otevření rozbalen a pokud sbalím například vše kromě Místních složek, tak už místní složku vybrat jde a program nevytuhne.
Kdy dáte ke stažení zmíněnou aktualizaci, abych zkusil, jestli se problém odstranil ?
Doplním, že mám Windows Vista 32bit v české verzi.