jak vypnout načítání příloh?

Dobrý den, 
Prosím pěkně mám omezený datový tarif a rád bych aby se přílohy nenačítaly automaticky. Jak to mám udělat? Krom žraní dat to taky dost zpomaluje procházení zprávami. 

Zdravím,
eM Client sám přílohy kromě obrázků v těle emailu automaticky nestahuje, pokud není nastavena funkce “Stahovat zprávy pro přístup offline - Stahovat včetně příloh a obrázků”. Zkuste se podívat, zda nemáte tato pole v nastavení zaškrtnuta.

Dané nastavení najdete v Nástroje > Účty > Váš účet > IMAP

Dejte mi prosím vědět, zda pro vás byla tato informace užitečná.

Dobrý den, Děkuji za odpověď. Ano máte pravdu, jedná se o obrázky v těle mailu. Lze zamezit i načítání těchto obrázků? Můj kolega neumí nebo nechce ( :wink: ) komprimovat fotky a asi to dává do těla mailu a mě to žere a žere i když jen kliknu na náhled tak už se to stahuje a nestačí kliknout na jiný mail, čeká se na stažení toho předchozího a vlastně v ten moment nemůžu dělat vůbec nic. Prosím o zvážení úpravy vašeho jinak skvělého programu. Děkuji Blago

Zdravím,
pokud používáte eM Client na zařízení s omezeným tarifem, mohu vám doporučit nastavení zobrazení zpráv pouze ve formátu prostého textu. Mělo by to vyřešit i váš problém se stahováním obrázků.
Toto nastavení najdete v: Menu > Nástroje > Nastavení > Pošta > Zobrazování > Čtení zpráv

Dobrý den, děkuji za reakci, ano, zdá se, že toto můj problém řeší, možná by bylo fajn, kdyby se vám chtělo naprogramovat snadnější přepínání tohoto zobrazení a navrácení do původního stylu třeba do roletky zobrazení… Ale to už je na vás. 

S pozdravem Blahoslav Hermann