Can't send emails

When I try send an email I get ‘5.7.8 error - password required.’ I’ve not had this before. I enter password but same message appears. What can I do to send emails?

Hello,

can you send me screenshot of this error message to: galis@emclient.com together with this address: https://discourse.emclient.com/emclient/to…

regards
Jan

I have the same issue… i see this problem in many threads - why is there not any solution other than we should send a log or screenshot to you?

SMTP works fine in Thunderbird - but in emClient - it dosen’t. Same settings…

Hope to find a solution asap!

regards
Thomas

usually it starts working to user later so they do not send anything to me, and to those few who do it I send solution over emails.

this is very often caused by server but that is wrong to put it here because it is never definite.

so there can be many cores of this issue and that is why I ask every single user again and again :slight_smile:

so please follow my firs reply and I will try to help you.

with regards
Jan

Hi John

Thanx for your time writing this. I will send you screenshots and logs…

Kind regards
Thomas Skipper

I have received your email and will continue this conversation over it.

with regards
Jan

Have you found any solution? I have to use Thunderbird right now, cause i can’t use emclient due to this smtp auth problem…

with regards
Thomas

Hi,

I am sorry no response from developers so far, but they usually do not respons when they are able to include fix into newer version so can you try updating to this version http://www.emclient.com/dist/v5.0.190… ?

Jan