5.5.4. bad ENVID parameter syntax

Dobrý den, koupil jsem si poslední verzi pro více účtů a jsem docela spokojen, pravda je že Outlook je dnes už out, problém byl v tom, že vůbec nešlo nic importovat z MS outlook, ale zprávy se mi stáhly ze serveru a těch 8mail účtu jsem tam zapsal ručně, ale …další den jsem chtěl používat váš SW i na domácím PC kde je pouze 1 účet ( centrum) a nejde vůbec odeslat pošta! stále hlášení 5.5.4. bad ENVID parameter syntax, nechápu kde je problém…vše jsem nastavil tak jak bylo původně u MS Mail…
Poslední dotaz je ohledně 64bit win a skype…půjde s tím něco dělat…pracujete na tom ?

Dobry den,

hlasil eM Client nejake chyby pocas importu alebo sa len jednoducho v nejakom kroku zasekol (v akom) ?

Aky pouzivate, prosim Vas, SMTP server na odosielanie sprav? Potrebne udaje su v SMTP zalozke Vasho centrum uctu v sekcii Server.

Ako je uvadzane na tomto fore, Skype nepodporuje spolupracu s ich API zo 64-bitovych aplikacii. Nasledujuca verzia (mala by vyjst v januari, momentalne ju testujeme) bude distribuovana ako 32bitova. To umozni kooperaciu Skype s eM Clientom aj na 64bitovych Windows systemoch.

Během importu bylo vše ok, ale importoval jsem pouze složky s e.maily, samotné nastavení pošty jsem prováděl manualně. smtp :mail.silinet.cz, post 25, použít SSL pokud je možné, nevyužívat autorizaci