SMTP Error - won't work on new account

I have tried everything, and every variation of account details, using ssl, not using ssl, not having authentication and i have no antivirus. This is my error log. please help:

I have an error log if it helps

Hello Stu,
could you please copy the error log here?
Also include the version number of eM Client (Help>About) and your mail service that has this issue.

Regards,
Olivia

Hi,

12:38:54 Online state: changed to online due to NetworkAvailability 16:11:55 support@cheshireseo.org [POP3]  Connecting: To support@cheshireseo.org
16:11:57 support@cheshireseo.org [POP3]  Connected: To support@cheshireseo.org
16:11:57 support@cheshireseo.org [POP3]  Downloading messages: From support@cheshireseo.org
16:12:39 support@cheshireseo.org [POP3]  Disconnected: From support@cheshireseo.org
16:12:39 support@cheshireseo.org [POP3]  Disconnected: Done
16:13:10 support@cheshireseo.org [SMTP]  Connecting: To support@cheshireseo.org
16:13:31 support@cheshireseo.org [SMTP]  MailClient.Accounts.SocketException: Connection failed due to the following reason: 
16:13:31     “A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 192.185.4.174:25”
16:13:31    at MailClient.Protocols.Smtp.SmtpSendCommand.Connect(WorkerStatus status)
16:13:31    at MailClient.Protocols.Smtp.SmtpSendCommand.Execute(WorkerStatus status)
16:13:31    at MailClient.Commands.Command.Process(WorkerStatus status)
16:14:21 support@cheshireseo.org [SMTP]  Connecting: To support@cheshireseo.org
16:14:42 support@cheshireseo.org [SMTP]  MailClient.Accounts.SocketException: Connection failed due to the following reason: 
16:14:42     “A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 192.185.4.174:25”
16:14:42    at MailClient.Protocols.Smtp.SmtpSendCommand.Connect(WorkerStatus status)
16:14:42    at MailClient.Protocols.Smtp.SmtpSendCommand.Execute(WorkerStatus status)
16:14:42    at MailClient.Commands.Command.Process(WorkerStatus status)

Its hostgator and it is version 7.0.26482.0

Wow still no response. Yep, think i’ll be uninstalling this app!