problem pri spusteni emclient

dobry den, mam nejaky problem pri spusteni emclient. vyhodi mi okno “novou hlidaci stranku zasobniku nelze vytvorit”. po zavreti okna mi zavrie aj klienta. viete mi poradit? dik.

Dobrý den, bude to určitě komplikované, tohle se prakticky nesmí objevit - pokud se chyba objevuje při každém spuštění, vytvořte prosím Dump procesu MailClient.exe. Pro vytvoření dumpu otevřete prosím 32b task manager pomocí příkazem z příkazové řádky, 

%SystemRoot%\SysWOW64\TaskMgr.exe

Klikněte pravým tlačítkem na proces a zvolte “Vytvořit dump”.

Soubor prosím zašlete na můj pracovní email, [email protected] pro více informací o problému.

Děkuji,

Dobry den, vytvoril som dump procesu MailClient.exe. Subor ma cez 500MB, takyto velky subor nemozem poslat pomocou mailu. Mozem vytvoreny subor nahrat na Google Drive a dat Vam ho vyzdielat alebo mam vyskusat reinstalaciu emclienta ci sa spominany problem bude opakovat?

Vopred Vam dakujem

Dobrý den, ano pokud je to možné nahrajte prosím soubor na Google Drive a zašlete mi odkaz ke stažení do e-mailu na adresu [email protected].

Děkuji,

odoslane, dakujem za pomoc

dobry den, dostali ste sa k tomu suboru? kedy mozem cakat ze sa s tym nieco pohne? mam zaplatenu aj pro licenciu a surne potrebujem pracovat s postou. dik vopred.

Dobrý den, ano, soubor jsem předal vývojářům k diagnostice, bohužel však diagnostika tohoto souboru může zabrat několik hodin, a tento problém je opravdu velmi specifický. Omlouvám se za jakékoliv komplikace, jakmile budeme vědět o problému více informací ozvu se vám zpět v mailu.

Jako PRO zakázník můžete také využívat přednostní systém podpory na adrese http://support.emclient.com/ či přímo na [email protected] .

Děkuji, s pozdravem,
Pavel

Nic nove? Nemal by som to jednoducho odinstalovat, nainstalovat nanovo a natiahnut zo zalohy?

Dobrý den, omlouvám se, bohužel dokument nejde z Drive stáhnout kvůli omezenému přístupu pro další osoby, je možné ho zaslat znovu? Omlouvám se, že jsme na to nepřišli už při předchozí odpovědi.

Vytvoření databáze teoreticky může problém dočasně odstranit, nicméně je možné, že se problém projeví při synchronizaci nějaké zprávy ze serveru, tudíž by se to mohlo opakovat i s databází novou. Dalším důvodem by teoreticky mohla být chyba .NET frameworku, v takovém případě by mělo pomoci odinstalovat a nainstalovat .NET framework na stanici kde se problém projevuje.

Ovšem pokud je to možné, zpřístupněte pro nás soubor na Google Drive aby sme se podobným problémum v budoucnu mohli vyhnout.

Děkuji, s pozdravem,
Pavel

Dobry den,
link na subor je https://drive.google.com/file/d/0Bx166L_uZIjpV3RQOTBTSVNiMHc/view?usp=sharing
Subor sa vola MailClient.zip. Pristupove prava su udelene pre [email protected] + anyone who has a link.
Mam teda teraz cakat na vasu radu alebo to skusit reinstalovat?

Dobrý den, dump projdeme pro více informací o problému, reinstalaci .NET frameworku mohu doporučit, to je možnost, která by problém opravdu mohla vyřešit, vytvořit novou databázi klidně můžete také, nicméně pokud je problém způsobený nějakou zprávou pravděpodobně se projeví znovu.

V případě, že jakákoliv možnost momentálně zabere, dejte mi prosím vědět abych předal poznatky vývojářům zkoumajíc Dump soubor.

Děkuji,

Dobry den, tak som to odinstaloval a naspat nainstaloval, zatial sa tvari, ze ide…

Dobrý den, díky za zprávu - po diagnostice dumpu se nám podařilo identifikovat problém, naštěstí je však v některých interních verzích již opraven, nainstalujte si prosím tedy nejnovější verzi, která zatím není dostupná v aktualizacích přímo v aplikaci - z tohoto odkazu: 6.0.22774.0 . V tomto updatu by již chyba měla být odstraněna. V případě, že se problém znovuprojeví, dejte nám prosím vědět zde, či na e-mailu [email protected] pokud jste uživatelem PRO licence.

Děkuji, s pozdravem,
Pavel Karfík