Přechod z WLM na eM Client

Moc prosím o pomoc. Mnoho roků jsem používal WINDOWS LIVE MAIL. Jelikož není již podporovaný hledal jsem novou POŠTU a vybral jsem si eMClient. Bohatě mě stačí verze FREE. Upozorňuji že je mi 80 roků a jsem uživatel a ne odborník IT.
Ve WLM jsem si mnoho roků ukládal emaily , které měly a mají pro mě význam do vytvořené složky ZÁLOHY. Při přechodu jsem si tuto složku za zálohoval s ta mi vyšla jako složka " Storage Folders ".
Než jsem WLM odinstaloval tak jsem si eMClienta nahrál a příjemným překvapením bylo , že se v něm moje složka ZALOHY objevila sama o sebe. Ale zálohu, kterou jsem udělal jsem si nechal.
Od června již používám eM Client, který jsem aktivoval. Přiznám se že jsem asi něco pokazil a včera s jsem již eM Client neoteveřel a objevilo se mi sdělení, že ho užívám neoprávněně. Říkam nejsem žádný borec a asi jsem něco sblbnul. Nevěděl jsem si rady a tak jsem si stáhl znovu eM Clienta a bez odinstalace ho znovu nainstaloval, vlastně přeinstaloval. eM Client se znovu otevřel. Tak jsem je deaktivoval a znovu stejným klíčem aktivoval. Pracuje znovu dobře až na to že mě z Místních složek zmizely právě ty moje ZÁLOHY mnoha desítek emailů které jsem si chtěl zachovat a občas je používám jako spojení s přáteli a i s mnoha pomocemi při problémech s počítačem.
A teď ta prosba. Může mi někdo poradit jak a kam ten soubor Storage Folders nahrát zpět do emClienta a nebo jelikož jsem starého eM Clienta neodinstaloval tak by snad měl někde v mém počítači soubor ZÁLOHY být. ??? Nevím.
Moc prosím o nějakou radu, pomoc, vysvětlení. Budu vděčný za jakoukoliv zprávu.
Moc děkuji za pochopení a vaši ochotu…
Pavel Prkna
[email protected]