Posřehy z testování eM Clienta 4.0.13680

Dobrý den,

zasílám několik postřehů z testování betaverze eM Clienta 4.0.13680.

Zkusil jsem společně s eM Clientem nainstalovat panel do IE9 a Firefoxu 10. V IE9 zdá se panel funguje bezchybně, ale ve Firefoxu nefunguje propojení s Facebookem.
Když se pokusím přihlásit na Facebook, abych mohl potvrdit propojení s panelem ve Firefoxu, tak vždy dostanu hlášku “Success” a to je vše. Když teď kliknu na jakékoli tlačítko, které souvisí s Facebookem, tak se vždy objeví jen hláška “Success”.
Jak jsem již psal, tak v IE9 je toto v pořádku.

Další problém je u eM Clienta, pokud z panelu v prohlížeči vyvolám například Kontakty a pak v programu překliknu na Poštu, tak je rozhozené zobrazení Panelu zpráv. Náhled na zprávu se zobrazí skoro přes celé okno programu a já si musím zobrazení upravit podle toho jak potřebuji.

Jinak chválím novinky v nové verzi. Hezký den.

Z.Bulín

Dobry den,
mohl byste prosim poslat screenshot z problemu “rozhozene zobrazeni Panelu zprav”? Nedari se nam tento problem nasimulovat.

Dobrý den,

screenshot přikládám. Je zde porovnání normálního zobrazení okna, kdy mám nastaveno Panel zpráv dole. K chybnému zobrazení většinou dojde, když z panelu www prohlížeče vyvolám zobrazení třeba kalendáře v eM Clientovi, kalendář se správně zobrazí a já pak zobrazení kalendáře v postranní liště minimalizuji a překliknu se na poštu.

Z.Bulín