odstraňuje přípony

Koupil jsme si před rokem eM klienta pro práci s poštou. Před několika týdny to na mě začalo házet okno s hláškou, ať si provedu aktualizaci na novější verzi. Po té, co jsem to odklepl, jsem zjistil, že zjevně nedošlo k aktualizaci, ale k odinstalování původní a nainstalování nové verze. Projevilo se to tím, že jsem přišel o veškerou odeslanou poštu, kterou jsem měl staženou lokálně v eM klientovi. A to, co se mi nainstalovalo, je pravděpodobně jen nějaká neplacená verze :frowning:
Uvidíme, jestli to za nějaký ten týden začne, nebo nezačne hlásit, že mi končí freeware a mám si koupit placenou verzi :frowning:

Můj hlavní problém ale v tuto chvíli je, že mi to začalo u některých příloh odmazávat příponu. Takže po uložení přílohy z emailu do adresáře na lokále není možné přílohu otevřít a je třeba jí nejprve upravit název souboru a doplnit do něj přílohu. Přitom, když se podívám na ten samý email přes webový mailový klient, tak u něj ty přílohy příponu mají. Problém tedy evidentně vzniká při stahování příchozí pošty ze serveru do eM klienta nainstalovaného na mém PC.
Co s tím? Je to nějakým defaultním nastavením nějakého antivirového filtru v eM?
Potřeboval bych to vyřešit ASAP. Moc děkuji za rychlou pomoc. 

If you upgraded from version 6 to version 7, then you would have been prompted to import the old database after the upgrade was complete. If you decided not to import at that time, you can do it at any time by going to Menu > File > Import > eM Client 6.

At any time you can uninstall version 7, then download and install the previous version from http://www.emclient.com/release-history