Nelze připojit gmail účet - vypnutý Java Script

Po instalaci aktualizace na verzi 6 nelze připojit gmail ÚČET. Podle OZNÁMENÍ mám vypnutý Java Script - nelze provést autentifikaci (neaktivní ovládač Přijmout). V Google Chromu jej však zapnutý mám. Kde se ještě zapíná?

Dobrý den, eM Client v současné době nevyužívá webkit, ale internet explorer pro některé funkce, jako je například okno prohližeče přes které je nyní nutné se přihlásit, proto se prosím ujistěte, že je JavaScript povolen v Internet Exploreru.

Děkuji, s pozdravem,
Pavel

Dobrý den,
děkuji za snahu mi pomoci. Používám W XP s internet explorerem v. 7 (vyšší verze údajně nelze na XP použít) a v exploreru jsou zpřístupněny všechny nabídnuté 3 položky Javy. Žel účet gmail do eMClienta připojit nelze. Stále v úvodním okně lze zapsat jen název účtu (není prostor pro zapsání hesla) a proto asi v okně autentifikace nelze potvrdit oprávnění a tím veškerá snaha končí.
S pozdravem
S. Ježek

Dobrý den Windows XP s nainstalovaným Service Pack 2/3 umožňuje instalaci Internet Exploreru 8. V případě, že problém přetrvá udělejte prosím screenshot okna a nahrajte nám ho zde na fórum.

Děkuji, s pozdravem,
Pavel Karfík

Dobrý den, velice Vám děkuji za výbornou radu. Po nainstalování exploreru 8 už vše “chodí” jak má. Ještě jednou děkuji.
S. Ježek

Jsme rádi, že to funguje, dejte nám vědět v případě, že se objeví nějaký další problém, rádi pomůžeme.

S pozdravem,
Pavel Karfík