Jak zazálohovat emaily uložené v mnoha složkách v Místních složkách

Po určité době se ještě vracím a prosím ještě radu. Přiznám se že jsem mnoho roků používal WLM a který jsem nevymazal ,když přestal fungovat a přestal být podporován a dobře jsem učinil. Clien po přechodu na poslední verzi se zbláznil a sice fungoval normálně, ale nešly odesílat emaily. Nikde jsem radu nezískal jak to spravit a tak jsem ho musel odinstalovat úplně kompletně a znovu nainstalovat. TÍM jsem si svůj archiv emailů zachránil, protože jsem ho ještě nevymazal.Nová instalace ho automaticky převzala s WLM. Od té doby se pokouším přijít na to, jak si ho zazálohovat, protože se stále rozrůstá. V WLM to nebyl problém tam se kterékoliv složky daly zazálohovat. Vznikla složka Stroge Folders (ÚLOŽNÉ SLOŽKY.) a tu jsem měl v počítači a v případě potřeby jsem ji importoval zpět do WLM.
Ještě jak tyto moje ZÁLOHY vypadají.
Ve MÍSTNÍ SLOŽKY - VÍCE - SLOŽKY ÚLOŽIŠTĚ - začínají ty moje ZÁLOHY … a ​​sem se to taky přehrálo samo při instalaci Clienta z WLM. Pod ZÁLOHY jsem si již přidával další jednotlivé složky, kterých je dnes kolem 30ti. A do těchto jednotlivých složek pomocí funkce PŘESUNOUT DO SLOŽKY přesouvám jednotlivé emaily, které si chci zachovat a mají pro mě důležitost.
A proto se ptám dají se podobně jako to šlo v WLM nějak tato složka ZÁLOHY s asi 30 podsložkami zazálohovat v případě havarie a pak po opravě Clienta znovu zpět nahrát? Bylo by mě jedno jestli jsou to celé MÍSTNÍ SLOŽKY, nebo SLOŽKY ÚLOŽIŠTĚ nebo až ZÁLOHY.
Nemohu na to přijít. Měl jsem ve zvyku, že jsem tak jednou za měsíc tuto zálohu ve WLM udělal, starou smazal a byl jsem si jistý, že věci, které považuji za důležité, mám k dispozici. Nebo eM Client toto neumí??? Zde jsem zjistil pouze export nebo inport souboru (asi emailu).
Moc prosím o jakékoli vyjádření a po případnou radu jak na to. Snad jsem to popsal trochu srozumitelně aby sI to šlo představit. Tento dotaz jsem už položil v jiné skupině a zůstal bez odezva tak to zkouším ještě zde. Přece nějaká jednoduchá záloha musí jít. Jinak profi eM Client nestojí za koupi.
Moc děkuji za vaši ochotu a pochopení.
Pavel
[email protected]

If you are running eM Client then you can back up using

MENU > BACKUP

In addition, you can set up automated backup using

MENU > SETTINGS > GENERAL > GENERAL >BACKUP

Velice děkuji za odpověď. Jelikož je mi 80 roků a nejsem žádný odborník na IT tak prosím ještě o opak postup. eM Clien havaroval, nutná komplet přeinstalace. Jakým postupem dostanu tuto zálohu zpět do Clienta. Promiňte moji neznalost a jsem vám vděčný , že mě věnujete tento čas.
Prosím o stručný popis a již vás přestanu otravovat. Zálohu jsem si již zkušebně udělal.
Velice moc děkuji za vaši ochotu a porozumění. Korespondeci dělám přes překladač.
Pavel
[email protected]

You need to restore the backup…

MENU > FILE > RESTORE

Moc děkuji snad se to podaří až to bude nutné. Prozatím eM Client funguje. Vaše rady si schovám. A Zálohy si budu schovávat.
Ještě jednou díky.
Pavel

Happy to be of help…