Font Preference not working on Replies

Composing a new message has a font size of 14.

A Reply, however, has a font size of 10.7. I want it to match 14 - the font size of composing a message.

I have reviewed Preferences and adjusted all obvious ones with no effect.

Suggestions?

lunes 20 febrero 2023 :: 1634hrs (UTC +0100)

Do this:

Menu ->Settings ->Mail ->Read ->On Right ->Preferred Style ->Preferred font for messages →
DO NOT FORGET TO Save & Close
¡Buena suerte!

¡Saludos desde Valencia la soleada en España!

skybat

[email protected]

Hablo español, luego portugués e inglés, con conocimiento de varios otros idiomas.

Yes, I have that set correctly. Below is more illustration of seemingly correct settings, but incorrect result:

Screen Shot 2023-02-20 at 10.39.44 AM

(I’m a new user, so I’m only allow one image per post. Sending multiple posts as a workaround):

Screen Shot 2023-02-20 at 10.40.01 AM

Screen Shot 2023-02-20 at 10.41.57 AM

Screen Shot 2023-02-20 at 10.41.16 AM

lunes 20 febrero 2023 :: 1830hrs (UTC +0100)

Hey @flymynd

OK, I just see Helvetica so I guess you are on Mac - I am sorry I do not have
access to Mac here to check.
It will be better for you to update your Post giving version you are using also
the version of eMC

¡Saludos desde Valencia la soleada en España!

skybat

[email protected]

Hablo español, luego portugués e inglés, con conocimiento de varios otros idiomas.

This is the version of eMC: 9.2.1222 (ca10485)

When I check for updates, it says none are available.

martes 28 febrero 2023 :: 1906hrs (UTC +0100)

This will be because Updates are released on a staggered basis, however,
Go here to check online:

skybat

¡Saludos desde Valencia la soleada en España!

[email protected]

Hablo español, luego portugués e inglés, con conocimiento de varios otros idiomas.