Facebook contact import, instant messaging

I bought it and I am fairly disappointed. As an email client works sufficiently (with few issues) but I expected something more and wanted to support fellow Czechs. Facebook contact import fails while for Trillian it is working fine. Also, I was unable to setup ICQ instant messaging. Doing so through jabber transport was painful and still It is not working for me. I do not know whether it is Em Client, Jabber or transport issue or it is just me but I would expect to see option to use IM networks directly these days. I do not see new versions coming out to give me some hope. At least it was not so expensive. I am going to seek for better solution. In the meantime, try to make it better.

Best regards

Jiri

Dobry den,
predpokladam, ze mozem pisat po slovensky.
Mozete prosim upresnit (napr. screenshotom) akym sposobom zlyhal import z Facebooku? Aku verziu eM Clienta pouzivate?
Ohladne ICQ transportov, dost zavisi od jabber servrov a ich implementacii transportu. Aky jabber server pouzivate?
Mne totizto obidve zalezitosti funguju bez problemov.

S pozdravom,

Dobrý den,
slovenštinu zvládnu. Omlouvám se za pozdní odpověď. Měl jsem hodně práce.

screenshot chyby následuje:

Pro jistotu jsem si ještě jednou ověřil přihlašovací údaje přes web. S touto chybou se potýkám od začátku, ale považoval jsem to spíš za chybu Facebooku, tak jsem se s tím nesvěřoval. Až když jsem začal používat prakticky stejné přihlašování přes Trillian, přišlo mi divné, že tam to funguje bez problémů.

Používám verzi 3.0.10206.0. Při dotazu na aktualizace přes rozhraní eM clienta dostanu odpověď, že žádná nová není.

S těmi jabber transporty jsem tak nějak tušil, že to bude problém spíš tam. Zkoušel jsem jabber.cz. Pak jsem přes eM clienta vybral registraci transportů a zkusil zaregistrovat jak netlab.cz tak jabber.cz ICQ transport. To proběhlo bez chybové hlášky. Vpravo dole mi svítí online. Nevím jestli se mají kontakty načíst automaticky, ale u mě se to neděje. Každopádně i tak jsem zkoušel komunikaci ručně, ale zprávy od ostatních uživatelů mi nechodí. Možná jen neznám správné nastavení.

Každopádně se chci zeptat jestli plánujete podporu přímo pro ICQ (OSCAR)?

S pozdravem

Jiří Vařeka

Dobry den,
v novsich verziach eM Clienta je prihlasovanie na facebook interne uplne prepisane a malo by fungovat.
V blizkom casovom horizonte neuvazujeme o priamej podpore ICQ.

S pozdravom

Dobrý den,
Nepochopil jsem Vaši odpověď. Jaká verze je teda novější? Mě aplikace hlásí, že žádné nové aktualizace nejsou dostupné.

S pozdravem

Jiří Vařeka

V nasom licencnom systeme mate licenciu deaktivovanu (na email [email protected]). Skuste, prosim, znovu aktivovat (resp. predtym deaktivovat, ak je nahodou aktivna) Vasu licenciu.

Tak to nevím kde je problém. Před pár týdny jsem si kupoval nový počítač a aktivace pomocí stejného klíče proběhla bez problémů. Obrázek níže jsem pořídil před pár minutami. Můžete mi prosím sdělit z jakého důvodu byl licence deaktivována na Vaší straně?

Zkusil jsem Vámi doporučený postup a z mého pohledu je stav stejný. Tedy licence je aktivována. Jak to vypadá u Vás?