emClient with Exchange - It doesn't download attachments neither images within the email body

Hi,

As the title says, I’m unable to download attachments (like docx, pdfs, images) and neither images that are embedded within the email body (like in the signatures).

I am however able to send emails with attachments !

Current version is 6.0.23421.0.

I read other topics where em client team said to update the software (didn’t worked it said I already have a higher version).

Note: I’m using various folders, but I already set to download the full email with attachment and repaired one folder, moment in which all the emails (from other folders too) show this dots that shows loading I guess https://www.dropbox.com/s/aphu0r0pwjqwm4v/emclient-loading.PNG?dl=0 but still for the folder that I repaired, I wasn’t able to download a document, the small popup that appeared did nothing https://www.dropbox.com/s/qw0phs86h0ugrrv/emclient-attach-download.PNG?dl=0 . I  was unable to use the em client and after about 10 minutes I had to close the em client from the task manager!

I’m using windows 8.1 pro with bitdefender (in the ‘antirvirus’ section and also in the ‘firewall’ I allowed the em client full rights (mailclient.exe) and I have allowed even my hostname (where the exchange server is) but no luck !

If an rep can provide his email address, I can send the logs …

Thanks

Dan

Hi Daniel,
please enable Exchange logs (Tools > Settings > Advanced) and re-sync your data (or just receive another mail with the faulty attachment) and send the logs to me > rust@emclient.com
Please include a link to this forum topic in the body of the email so I can get back to you here.

Best regards,
Olivia