bullet bugs

As this video shows, when i try to fix bullets, they just get messed up again. Major problem. Have seen this issue for a very long time. 

Hi Johny, does this occur when replying to messages? What version of eM Client are you currently using on your computer, can you please check the exact version number in Help > About?

What mail service are you using with eM client? Does this occur for all received messages with included bullet points?

I was unfortunately unable to replicate this issue using the instructions.

Thank you,
Paul

i think it was a forward, not a reply.

the message was forwarded many times.

similar to this-
https://forum.emclient.com/emclient/topics/orphan_bullets

version 6.0.21372.0
please make your version number copyable.

Unfortunately I am still unable to replicate this issue using the forward feature, please submit an exported message with which you’re able to replicate the issue to my email mcgregor@emclient.com with a reference link to this forum topic.

Thank you,
Paul

the message is gone now. will have to wait until it happens again. 

thx

sent you the example message

When i paste a bulleted item, and then try to delete the empty line before the bullet, the pasted text disappears. See video.
http://youtu.be/pnCe53_J6ZQ

I was unfortunately unable to replicate the issue, please make sure you have all system components up to date and check if the issue persists, we’re currently working on an upcoming upgrade of eM Client which will use webkit instead of the IE components, hopefully allowing us to avoid this kind of issues.

Thank you,
Paul